Koi Schepnet

 348,00 (incl. btw)

Koi Schepnet Ø 80 cm.

Artikelnummer: KS080300 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koi Schepnet Ø 80 cm.

Het Koi Schepnet is voorzien van een licht gewicht glasvezel versterkte kunststof steel. Standaard lengte steel is 2.80 meter.
Liever een kortere of langere steel? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.
De hoepel is van rond aluminium gemaakt waardoor deze sterk en licht van gewicht is. Het net is bevestigd aan de binnenkant van de aluminium hoepel, zodat de rand van het net niet verslijt wanneer men de hoepel over de bodem van de vijver beweegt. Het net is netjes afgewerkt zodat deze geen beschadigingen aan de Koi kan veroorzaken. Door de ruime net mazen zorgen deze ervoor dat er minder weerstand is als men het net door het water beweegt.
Het schepnet wordt aan de steel bevestigd door middel van een kunststof adapter wat door ons ontwikkeld is en geproduceerd wordt.
Dit alles wordt met een aluminium verstevigingsbuis en roestvrijstalen schroeven gefixeerd.
Voor een goede afdichting tussen steel en schepnet worden er 2 rubberen O-ringen aan het kunststof adapter gemonteerd. Dit om te voorkomen dat de steel vol loopt met water tijdens het netten van de Koi.

Door gebruik te maken van kwalitatieve en duurzame materialen en deze op een doordachte manier te assembleren, is een lange levensduur van het Koi Schepnet gegarandeerd.
Doordat het schepnet los van de steel gemaakt kan worden, is het gemakkelijker om het Koi Schepnet te transporteren.