Licentie Beheer

Licentie Beheer

Bij aankoop van een nieuw E-Pond Koi Feeding System wordt een Mac Adres meegeleverd, hier is een gratis licentie aan gekoppeld. Na registreren van het Mac Adres is deze licentie 1 jaar geldig (zie topic ‘Device registreren’). Deze licentiesleutel is nodig om gebruik te kunnen maken van het E-Pond Management (E-POND). Als u geen licentiesleutel heeft of deze is verlopen dan kunt u een licentiesleutel bestellen in onze Webshop.

Licentie verlengen
U kunt een licentiesleutel aanschaffen door naar onze Webshop/E-Pond te gaan, daar vindt u onder categorie E-Pond de E-Pond licentie, hier kunt u kiezen voor een 1 of 2 jarige licentiesleutel. Plaats de gekozen licentiesleutel in uw winkelwagen en rond de bestelling af, de licentiesleutel wordt u dan per e-mail toegestuurd en automatisch toegevoegd aan uw account, deze kunt u terugvinden onder uw login/account, keuzemenu tekst Mijn Licentiesleutel.

Licentiesleutel activeren
Kopieer de licentiesleutel die u per email ontvangen heeft of welke op de pagina onder keuzemenu knop “Mijn Licentiesleutel” van uw login/account staat.
Open in het E-Pond Management het tabblad “Mijn Devices”. Door op de knop “Bewerk” naast het betreffende Device te klikken komt u op de pagina “Bewerk Device”. Plak de gekopieerde licentiesleutel in het desbetreffende veld ❑ LICENTIESLEUTEL en klik op “OPSLAAN”.

Opmerking! Let op! dat er tijdens het kopiëren en plakken van de licentiesleutel geen spaties ervoor of erachter staan, waardoor deze als een onjuiste licentiesleutel gezien kan worden.