Device Registreren

Device Registreren

Door op de knop “+DEVICE TOEVOEGEN” te klikken komt u op de pagina Bewerk Device. Hier kunt u eenvoudig de E-Pond Controller koppelen aan uw account door de gegevens in de betreffende registratie velden in te vullen.

Registratie instellingen
Onderstaande velden zijn verplichte velden die ingevuld moeten worden om de E-Pond controller in slechts 3 stappen te kunnen registreren.

Stap 1
❑ Mac Adres*
➢ In dit veld vult u het Mac Adres in wat bij de E-Pond Controller meegeleverd wordt. Door op enter te drukken vind er een controle plaats op de geldigheid van het Mac adres wat ingevoerd is.

Stap 2
❑ Licentiesleutel*
➢ Als de controller voor het eerst geregistreerd wordt dan wordt er automatisch een gratis licentiesleutel ingevuld die 1 jaar geldig is. Als de licentie verlopen is dan kan hier de nieuw aangekochte licentiesleutel ingevuld worden (zie topic ‘Licentie beheer’).

Stap 3
❑ Device naam*
➢ Vul hier een naam in die u aan de E-Pond Controller wilt geven (deze is later aan te passen).
❑ Vijver inhoud*
➢ Hier kunt u de vijverinhoud (in liters) van uw vijver invullen (deze is later aan te passen).

Na de registratie velden ingevuld te hebben, klikt u op de knop “OPSLAAN”, en op de melding die dan komt klikt u op ok. Het koppelen van de E-Pond Controller met uw account is voltooid.

» Door na voltooiing van de registratie in het venster op tekst “Dashboard” te klikken komt u op het persoonlijke E-Pond dashboard terecht,
» of door op tekst “Terug naar Mijn Devices” te klikken keert u terug naar pagina Mijn Devices (voor uitgebreidere uitleg over controller instellingen zie handleiding).