Algemene Device Instellingen

Algemene Device Instellingen

❑ Berekend gewicht (gr.)
➢ Als er vissen aan het Vis Management zijn toegevoegd komt het Totaal gewicht aan vis wat door het programma berekend wordt automatisch in dit veld te staan. Door Feeding mode 1 of 3 te kiezen, wordt er visvoer gegeven op basis van dit gewicht.

❑ Handmatig gewicht (gr.)
➢ Hier kunt u het zelf berekende Totale gewicht van de vissen invoeren. Door Feeding mode 2 of 4 te kiezen, wordt er visvoer gegeven op basis van dit gewicht. Dit kan handig zijn als u direct wilt beginnen met de vissen te voederen zonder dat u eerst de vissen in het vismanagement invoert.

❑ Eiwit(gr.) per kilo vis (handmatig)
➢ Selecteer de hoeveelheid eiwit(gr.) die u per kilo vis wilt geven. De totale hoeveelheid eiwit wordt dan berekend. Door Feeding mode 2 of 4 te kiezen wordt de totale hoeveelheid eiwit weergegeven en gebruikt voor berekening in Visvoer Manager Geavanceerd.

❑ Feeding mode
➢ Selecteer doormiddel van het drop-down menu een Feeding mode. Voor uitgebreidere uitleg over de verschillende Feeding modus zie topic “Feeding mode instellingen”.

☑ Geavanceerde Voedertijden schema
➢ Als “Geavanceerde Voedertijden schema” UIT (niet aangevinkt) staat kan in het voedertijden schema per voeder frequentie een begin en eindtijd geselecteerd worden, de tussen liggende voedertijden worden dan automatisch berekend.
➢ Als “Geavanceerde Voedertijden schema” AAN (wel aangevinkt) staat kunnen alle voedertijden in het voedertijden schema handmatig gewijzigd worden.

☑ Geavanceerde Visvoer Manager
➢ Als “Geavanceerde Visvoer Manager” UIT (niet aangevinkt) staat werkt het systeem volgens Visvoer Manager Basis en Voederschema Basis.
➢ Als “Geavanceerde Visvoer Manager” AAN (wel aangevinkt) staat werkt het systeem volgens Visvoer Manager Geavanceerd en Voederschema Geavanceerd.

❑ Constante watertemperatuur voor Feeding mode 3/4 (°C)*
➢ Feeding mode 3 en 4 werken zonder temperatuur sensor, door hier een vaste watertemperatuur waarde in te geven wordt deze temperatuur gebruikt om te voederen.

❑ Device Taal
➢ Selecteer in welke taal het device display weergegeven moet worden.

❑ Vijver Inhoud*
➢ Hier kunt u de vijverinhoud (in liters) van uw vijver invullen of wijzigen.

❑ Werpsnelheid
➢ Drop-down menu met waardes van 40 tot 100 in stappen van 10. Hiermee kunt u de werpafstand van het visvoer inregelen.

❑ Tijdzone
➢ Drop-down menu voor het selecteren van uw eigen tijdzone instelling.
GMT+00:00 = Greenwich (Greenwich Mean Time (GMT)
GMT+1:00 = Europe/Amsterdam (Central European Time (CET)

Klik op de knop “OPSLAAN” om de wijzigingen op te slaan.