Over ons

Over ons

Bjorn Leeraert is de specialist op het gebied van techniek. Innovatie en ontwikkeling is hem op het lijf geschreven en bij het bedenken van oplossingen kunt u op hem rekenen. Door een resultaat- en klantgerichte aanpak zorgt hij ervoor dat Koi vijver producten ook in uw vijver kunnen worden ingezet.

Door het opdoen en uitwisselen van kennis van een echte Koi vijver hobbyist en deze kennis te combineren met technologie, is VS Zeeland ontstaan.

Deze samenwerking heeft geleid tot een zelfstandige onderneming waarin klant en service centraal staan. Wij staan voor de ondersteuning, ontwikkeling en verwezenlijking van kwalitatief goede Koi vijver producten, zowel voor de particuliere als de zakelijke klant waarbij serviceverlening en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Wat doen we

Het doel van VS Zeeland is een partner te zijn bij het realiseren van uw Koi vijver. Dit kunnen wij doen door service en ondersteuning te bieden, door te onderzoeken en ontwikkelen, maar ook door mee te denken met u en uw ideeën vorm te geven.

Service & Ondersteuning

Zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten bieden wij service en ondersteuning. Dit kan zijn in de vorm van het leveren van bijvoorbeeld vijverpompen, een besturingssysteem en elektronica. Maar ook dienen wij ter ondersteuning bij het inregelen en onderhouden van de (filter)besturing en de aanpassing van bestaande vijverproducten. Zelfs wanneer bepaalde vijverproducten defect zijn, kunnen wij in de meeste gevallen deze producten repareren.

Onderzoek, Ontwikkeling & Productie

Omdat wij graag investeren in nieuwe producten en ideeën doen wij onderzoek naar de behoeften en mogelijkheden op de markt van vijverproducten. De ontwikkeling van deze nieuwe producten doen wij daarnaast ook zelf. Door constant aanpassingen door te voeren en deze producten uitvoerig te testen, kunnen wij de kwaliteit van deze producten waarborgen.

Ook het E-Pond•Management systeem is door ons zelf ontwikkeld en ontworpen.